Logo en huisstijl ontwerp

Logo en huisstijl ontwerpBij een professionele website hoort vanzelfsprekend een mooi en professioneel logo. Voor slechts € 350,- maken wij 3 professionele logo-concepten op basis van jouw aanwijzingen. Daaruit kiest je er 1 die wij vervolgens perfectioneren. Het logo kun je vervolgens overal voor gebruiken en laten drukken.

Het logo en huisstijl ontwerp bestaat uit een logo voor je website,  digitaal briefpapier, envelop dubbelzijdige visitekaartjes en een document voor digitaal gebruik. Op basis van de door jou opgegeven vereisten worden enkele concepten ontworpen. Deze ontvang je gebruikelijk binnen 3 werkdagen. Deze concepten worden vervolgens in maximaal 3 feedback rondes  geëvalueerd en geoptimaliseerd totdat het definitieve ontwerp naar wens is. Wanneer je het logo ontwerp en huisstijl wilt meenemen in de lease dan blijft het logo officieel eigendom van ons.

Na beëindiging van de Lease Overeenkomst ontvang je jouw logo in zowel digitale- als vector-formaten (JPG, PNG, PDF en EPS) en wordt je ook volledig eigenaar van jouw eigen beeldmerk.

Call Now Button