Modules

modulesBlogmodule *

Je kan nu zelf professioneel je eigen blog bijhouden met de Blogmodule. Deze module voorziet in een dynamische blog toepassing waarbij je meerdere artikelen in meerdere categorieën kunt plaatsen. Daarnaast worden jouw artikelen overzichtelijk gepresenteerd en hebben lezers de mogelijkheid om op jouw artikelen te reageren.  Naast onze Blog Module bieden wij de SEO Optimalisatiemodule aan waarmee het mogelijk wordt om zelf je teksten te optimaliseren en daardoor ook beter in de zoekmachines (o.a. Google) gevonden te kunnen worden.

 

Gastenboek moduleGastenboekmodule *

De Gastenboekmodule biedt de bezoekers van je website de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Hiermee kun je bijvoorbeeld referenties verzamelen en/of de tevredenheid van jouw klanten laten zien.

 

advertentie moduleAdvertentieblokmodule *

Wanneer jouw website druk bezocht wordt, dan denk je er wellicht wel over na om te gaan adverteren… Denk bijvoorbeeld aan Affiliate Marketing. Er zijn verschillende mogelijkheden om op jouw website te adverteren en speciaal hiervoor hebben wij de Advertentieblokmodule.

 

nieuwsarchief moduleNieuwsarchiefmodule *

Je kunt op onze sites zoiezo berichten en foto’s plaatsen. Daarnaast kun je voor een nieuwsarchiefmodule kiezen waarmee je automatisch je laatste nieuws overal op de site kunt weergeven. Hiermee zijn artikelen gemakkelijk te catgeoriseren en te beheren.

 

fotoalbum moduleFotoalbum-module **

Onze Fotoalbum-module biedt de mogelijkheid om afbeeldingen (ineens) op jouw website presenteren in een georganiseerd en mooi vormgegeven fotoalbum. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld zeer eenvoudig om gemakkelijk een overzichtelijke presentatie van jouw projecten of werk geven.

 

extra formulierenExtra formulieren **

Je krijgt altijd standaard een contactformulier bij je website. Het is natuurlijk mogelijk dat je wellicht meer formulieren wilt  om deze bijvoorbeeld inzetten voor de contactpagina, een offerte-opvraagpagina en een bel-me-nu item.

 

smartphone moduleSmartphone-module **

Met de Smartphone-module beschik je over een “mini” website speciaal voor mobiele apparaten. Onze websites zijn volledig compatibel met mobile apparaten maar soms is het handig om voor mobile gebruikers alleen de belangrijkste informatie weer te geven. Denk bijvoorbeeld aan contact gegevens, bezoekadres, of bijvoorbeeld het menu van de dag.  Met 1 klik kan je altijd terug naar de originele site.

 

social media pakketSocial Media pakket **

We koppelen jouw Twitter aan je website zodat Tweets ook op jouw site verschijnen. Daarnaast krijg je de social share functie op jouw website ingebouwd, waarmee bezoekers je content kunnen delen op hun Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest.

 

SEO moduleSEO-module **

Met de SEO-module is het mogelijk om zelf je website te optimaliseren voor de zoekmachines door na het schrijven van artikelen de SEO check uit te voeren en je content aan te passen.

 

beschikbaarheids kalenderBeschikbaarheidskalender **

Wanneer je een huis of een boot hebt en deze wilt verhuren dan wil je natuurlijk laten weten of deze nog beschikbaar is. Hiervoor hebben wij de beschikbaarheidskalender. Voor iedereen is in een oogopslag inzichtelijk welke periodes er eventueel nog vrij zijn. Dit voorkomt onnodige mailtjes en telefoontjes.

 

ProductcatalogusProductcatalogus ***

Wanneer je meerdere producten of diensten wilt weergeven op je website dan kan dat met de productcatalogus. (dit is geen webshop) Met deze productencatalogus kunnen diensten of voorwerpen gecategoriseerd worden weergeven op de website zonder dat daar steeds weer nieuwe pagina’s voor aangemaakt moeten worden.

 

nieuwsbriefmoduleNieuwsbriefmodule ***

Wanneer je op een professionele manier nieuwsbrieven wilt versturen, kan dat met de nieuwsbriefmodule. Samen met Mailchimps bieden wij een duidelijk en makkelijk nieuwsbriefsysteem dat wordt gekoppeld aan je website. Hiermee kunnen bezoekers zich op jouw site inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

 

taalmoduleTaalmodule ***

Wanneer je jouw website in meerdere talen wilt presenteren, is de taalmodule ideaal. Met deze module zorgen we ervoor dat de website kan worden weergegeven in verschillende talen.

 

MakelaarsmoduleMakelaarsmodule ***

Voor Makelaars hebben wij een perfecte oplossing.  Met onze makelaarsmodule kan je je aanbod op een professionele manier presenteren.

 

Staat jouw module er niet bij vraag naar de vele extra mogelijkheden!

art cart contactscreditcard creditcard music shop plane

Call Now Button