Voor wie

Weblease is geschikt voor iedereen die graag een eigen website of blog zou willen maar daarvoor geen of te weinig financiële middelen beschikbaar heeft om deze te laten bouwen en onderhouden. Voor een betaalbaar maanbedrag heb je de beschikking over een eigen website, zonder verdere rompslomp, welke je desgewenst geleidelijk aan kan uitbreiden. Hierdoor ligt een professionele website ook binnen jouw bereik. Ben je zzp’er, ondernemer, dienstverlener, MKB’er of wellicht van een stichting, sportclub of vereniging dan is Web Lease de oplossing voor jou.

Momenteel zijn er enorm veel mogelijkheden om je online te profileren, bijvoorbeeld op de verschillende Sociale Media zoals Facebook, Twitter, Pinterest of YouTube. Dit is natuurlijk een goede manier om je te presenteren als ondernemer of kleine zelfstandige maar nog te vaak wordt het belang van een goede eigen website onderschat terwijl dit toch hét visitekaartje van je onderneming of organisatie is.Voor wie is weblease geschikt

De perfecte oplossing

Wij hebben voor jou als ondernemer, kleine zelfstandige, therapeut of blogger de perfecte oplossing. Weblease, reeds voor een klein bedrag per maand lease je bij ons een website die je, op elk gewenst moment, later geheel kunt uitbreiden en aanpassen. Allereerst heb je de keuze uit drie basispakketten welke begint bij € 25,00 per maand. Aanvullingen en specifiek maatwerk behoren tot de mogelijkheden, informeer naar onze scherpe tarieven.

Wil je zelf aan de slag met jouw website of bijvoorbeeld met Social Media bekijk dan of deze voordelige telefonische spreekuren voor een advies op maat of andere specifieke vragen.

 

Kijk hier naar onze pakketten
Call Now Button