Wat bieden wij

Online oplossingen voor iedereen

Tegenwoordig kan eigenlijk geen enkele onderneming of organisatie meer zonder een eigen website en wordt je geacht aanwezig te zijn op Social Media. Voor vele, vaak kleine ondernemers en organisaties, blijkt het vaak een heel gedoe en een hele investering ( wat al snel tot in de duizenden euro’s kan oplopen) om een website en de daarbij behorende Social Media kanalen op te zetten. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een lease plan ontwikkeld, toepasselijk genaamd Weblease, zodat ook deze groep zich volledig en professioneel online kan profileren zonder de bijkomende investering vooraf. Wij bieden legio mogelijkheden waarbij zelfs een eenvoudige webshop tot de mogelijkheden behoort.

Kijk hier naar onze pakketten

Telefonische spreekuren

Het is vaak een hele opgave om je naast je normale werkzaamheden ook nog te verdiepen in online marketing. Allereerst moet je uitzoeken wat het best bij je past (wat voor de een heen werkt hoeft niet perse voor jou te werken) , wat voor jou de beste Social Media kanalen zijn om je op te profileren en wat bijvoorbeeld de beste tijden zijn om te posten op Facebook of Twitter en hoe je dit het best kunt aanpakken. Wat beiden wij? Weblease
Dit zijn zomaar wat dingen waar je je als ondernemer eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt houden. Voor deze personen hebben wij, in samenwerking met Care Media de volgende oplossing: In een telefonisch spreekuur worden jouw vraagstukken doorgenomen en jouw online activiteiten bekeken waarna er een passend advies wordt geven alsmede tips hoe jij bijvoorbeeld je Social Media kunt verbeteren of beter kunt beheren. Bekijk hier de spreekuren en bepaal welk opties het beste bij jou passen.

Meer info telefonische spreekuren 

 

Call Now Button